Инверторен климатик MIDEA MSOPBU-12HRFN8 OASIS PLUS NORDIC, 12 000 BTU, A+++

Инверторен климатик MIDEA MSOPBU-12HRFN8 OASIS PLUS NORDIC, 12 000 BTU, A+++

2199,00 лв.
  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 9.20 - клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 5.30 - клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 100 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 100 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Монтаж:
BTU:
  • 12000
Midea:
  • MSOPBU
Тип:
  • Инверторни климатици
Клас охлаждане:
  • А+++
Клас отопление:
  • А+++
Бр.:
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Инверторен климатик MIDEA MSOPBU-12HRFN8 OASIS PLUS NORDIC, 12 000 BTU, A+++

Попълнете нужните полета и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Зарежда се ...
Добави в любими

Оценка:

ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТПринадлежи към енергиен клас А+++/А+++, което е свързано с икономична работа при по-нисък разход на енергия, отговаряйки на изискванията на ЕС за по-ниска консумация на електричество.

Golden FinПокритието Golden Fin успешно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и увеличава устойчивостта към корозивни елементи.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАГРЕВАТЕЛИВъв външното тяло на климатика са разположени два нагревателя. Първият се намира на дъното на кондензната тава, за да предпазва от замръзване. Вторият е монтиран на компресора, което позволява бързо отопление без значение от външната температура.

ECO РЕЖИМ ЗА СВРЪХ НИСКА КОНСУМАЦИЯЕнергоспестяваща iECO технология перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. Режимът е наличен само в режим на охлаждане.

FOLLOW ME ФУНКЦИЯДистанционното управление е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата в зависимост от измерената температурата в областта на дистанционното.

ФУНКЦИЯ GEARКлиматиците Midea Ви позволяват да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%. Така можете директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДАФреонът R32 гарантира ниски въглеродни емисии и не оказва вредно влияние върху озоновия слой и околната среда като цяло.  

1W Standby
1W Standby

Климатикът преминава автоматично към Standby режим, когато е изключен, при което консумацията се намалява до 1W и това може да съкрати разходите на електроенергия с 80%.

24-часов таймер
24-часов таймер

Тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

iECO режим за свръх ниска консумация 
iECO режим за свръх ниска консумация 

Климатиците на Midea са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Вертикално реене на жалузите
Вертикално реене на жалузите

Равномерно разпределение на въздушния поток благодарение на вертикалното реене на жалузите под ъгъл от 110° в сравнение с класическите модели климатици, при които ъгълът е 80°.

Диамантен дизайн на външното тяло 
Диамантен дизайн на външното тяло 

Дизайнът на външното тяло на климатици Midea пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.

Нагревател на дъното на външното тяло
Нагревател на дъното на външното тяло

Предотвратява замръзването на конденза при отрицателни външни температури.

Нагревател на компресора
Нагревател на компресора

Електрическият нагревател на компресора е с мощност 20W и осигурява по-бързото стартиране на системата в по-студените дни. Нагревателят се включва при външна температура под 1 градус или час след спиране на компресора.

Нискотемпературен кит
Нискотемпературен кит

Външното тяло на климатика е оптимизирано за отопление при по-ниски външни температури.

Работа в авариен режим
Работа в авариен режим

В случай на неизправност в системата, климатикът показва код за грешка като продължава работа без да спира. Това позволява на климатика да работи в авариен режим на работа в случай, когато климатизирането е необходимо.

Сензор за човешко присъствие
Сензор за човешко присъствие

Интелигентното око за човешко присъствие осигурява комфортно насочване на въздушната струя, като може да се избере посока в зависимост от това дали желаете струята да е насочена към вас или не. Климатикът автоматично започва да работи с намалена консумация, ако в помещението не се засече човешко присъствие повече от половин час. Функцията спира да рабори, ако в помещението е тъмно.

Филтър със сребърни йони
Филтър със сребърни йони

Сребърните йони ефективно неутрализират действието на вируси и бактерии, като разрушава тяхната структура.

Хоризонтално реене на жалузите
Хоризонтално реене на жалузите

По-равномерно разпределение на въздушния поток благодарение на хоризонталното реене на жалузите под ъгъл 120° в сравнение с класическите модели, при които ъгълът е 90°.

Европейско съответствие
Европейско съответствие

Продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и околната среда и са изпълнени процедурите за оценка на съответствието, които са описани в директивите на европейското законодателство.

Нощен режим 
Нощен режим 

Времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато нощният режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато нощният режим е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

Режим Turbo
Режим Turbo

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в този режим вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Функция Follow Me 
Функция Follow Me 

Дистанционното управление на инверторните климатици е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

8°C Heating
8°C Heating

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Функция Refrigerant Leakage Detect 
Функция Refrigerant Leakage Detect 

Вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Режим Quiet Mode 
Режим Quiet Mode 

В Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

High Density филтър
High Density филтър

Филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Йонизатор
Йонизатор

Йонизаторът на климатици Midea генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.

Автоматично самопочистване 
Автоматично самопочистване 

Топлообменникът на климатиците Мidea се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Златно покритие на топлообменника
Златно покритие на топлообменника

Изработен със специално златно антикорозионно покритие на топлообменника, което го защитава от различни атмосферни явления.

Извеждане на конденза от 2 страни
Извеждане на конденза от 2 страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Louver Position Memory - Запаметяване позицията на клапите
Louver Position Memory - Запаметяване позицията на клапите

Позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

Функция Auto Restart
Функция Auto Restart

При временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Wi-Fi управление
Wi-Fi управление

Тази функция на климатик Midea дава възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Технически характеристики:

Производител

MIDEA 

За помещения

от 30 до 40 кв.м

Препоръчителен обем (охлаждане)

100 куб.м

Препоръчителен обем (отопление)

100 куб.м

Отдавана мощност (охлаждане)

1.03 - 3.52 - 4.82 kW

Отдавана мощност (отопление)

0.75 - 4.25 - 7.20 kW

Консумирана мощност (охлаждане)

0.10 - 0.74 - 1.95 kW

Консумирана мощност (отопление)

0.10 - 0.92 - 2.62 kW

Захранващо напрежение

220 - 240 V~ 50 Hz, 1 Ph

Шум (вътрешно тяло)

21 dB

Шум (външно тяло)

59 dB

Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло)

895 x 298 x 248 мм

Размери Ш х В х Д (външно тяло)

805 x 554 x 330 мм

Тегло (вътрешно тяло)

13 кг

Тегло (външно тяло)

32 кг

Тръбни връзки (течна фаза/газова фаза)

ф 6 мм / ф 10 мм

Температурен диапазон на работа при охлаждане (°C)

от - 15 °C до + 50 °C

Температурен диапазон на работа при отопление (°C)

от - 25 °C до + 24 °C

Хладилен агент

R32

Произход

Китай

Конкретни препратки

За момента няма отзиви от клиенти.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
На върха
Меню
Затвори
Количка
Затвори
Обратно
Профил
Затвори