Инверторен климатик MIDEA MSFAAU-09HRFN8 BreezeleSS, 9000 BTU, A+++

Инверторен климатик MIDEA MSFAAU-09HRFN8 BreezeleSS, 9000 BTU, A+++

1428,00 лв.
  • Ефективност в режим охлаждане SEER: 8.50 - клас А++
  • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.60 - клас А+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 39 куб.м.
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 39 куб.м.
  • Стандартна гаранция: 36 месеца
Монтаж:
BTU:
  • 9000
Midea:
  • MSFAAU
Тип:
  • Инверторни климатици
Клас охлаждане:
  • А+++
Клас отопление:
  • A++
Бр.:
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Инверторен климатик MIDEA MSFAAU-09HRFN8 BreezeleSS, 9000 BTU, A+++

Попълнете нужните полета и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Зарежда се ...
Добави в любими

Оценка:

Тук ще говорим за повече от поддържане на оптимална температура. Тук става въпрос за пристрастяващ комфорт - веднъж докоснете ли се до това усещане, няма да  пожелаете нищо друго. Серията  Breezeless на Midea е безспорно едно от най-иновативните решения в климатизацията както по отношение на функционалност, така и във връзка с иновативния дизайн.

УСЕТЕТЕ УНИКАЛНОТО BREEZELESS ОХЛАЖДАНЕ

Охладеният въздух се разпространява нежно и напълно равномерно в цялото помещение посредством двойни Twin Flap жалузи във вътрешното тяло, които разполагат с многобройни микроскопични въздушни отвори за обдухване.

3D ВЪЗДУШЕН ПОТОК

Иновативно конструираният корпус със странични S-образни клапи позволява изходящият въздух да се разпространява напред и настрани, което създава усещане за максимален температурен комфорт.

ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ 

Мidea BreezeleSS+ е технология от най-висок клас (А+++), което обуславя високите показатели на сезонна ефективност както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

НАДЕЖДНО ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ 

Широкият температурен диапазон прави системата изключително надеждна при екстремни метеорологични условия. Климатикът отоплява безпроблемно дори при -25 градуса външна температура, а охлаждането е ефективно дори при +50 градуса. Това e система, която е проектирана да издържа на тежки зими и наличието на нагревател във външното тяло предотвратява неговото замръзване и улеснява работата на компресора при минусови температури.

С ГРИЖА КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Новият модел на Midea се грижи и за екологичното бъдеще, използвайки по-екологичен фреон R32, който освен че не оказва вредно влияние на околната среда, но и подобрява работата на машината.  

ИНВЕРТОР QUATTRO 

DC-инверторния компресор QUATTRO гарантира ниската консумация на енергия и повишава цялостната ефективност на системата. Той достига честота от 65Hz само за 6 секунди, което в комбинация с високоскоростния DC-инверторен вентилатор, води до промяна на температурата в помещението само след минута.

iECO режим за свръх ниска консумация 
iECO режим за свръх ниска консумация 

Климатиците на Midea са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Европейско съответствие
Европейско съответствие

Продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и околната среда и са изпълнени процедурите за оценка на съответствието, които са описани в директивите на европейското законодателство.

Функция Gear 
Функция Gear 

Климатиците Midea Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

Нощен режим 
Нощен режим 

Времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато нощният режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато нощният режим е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

Функция Follow Me 
Функция Follow Me 

Дистанционното управление на инверторните климатици е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Функция Anti-cold Air 
Функция Anti-cold Air 

Скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

8°C Heating
8°C Heating

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

3D Surrounding Air Flow 
3D Surrounding Air Flow 

Клапите на климатици Midea се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.

Температурна компенсация
Температурна компенсация

Температурата измерена от сензора на климатика може да се различава от температурата в друга част на помещението. Благодарение на функцията „Температурна компенсация“ се елиминира разликата в температура между пода и тавана чрез смесване на различните слоеве в помещението.

Функция Refrigerant Leakage Detect 
Функция Refrigerant Leakage Detect 

Вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Режим Quiet Mode 
Режим Quiet Mode 

В Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.

Функция Low Ambient Heating
Функция Low Ambient Heating

Използва се за работа на климатика в режим на отопление при ниски температури на околната среда.

Функция Low Ambient Cooling
Функция Low Ambient Cooling

Използва се за работа на климатика в режим на отопление при ниски температури на околната среда.

High Density филтър
High Density филтър

Филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Автоматично самопочистване 
Автоматично самопочистване 

Топлообменникът на климатиците Мidea се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Кабелно дистанционно управление
Кабелно дистанционно управление

Кабелното дистанционно управление се монтира на стената. То се използва главно в търговски обекти и офиси и прави управлението на климатичната система много по-лесно и удобно, като често добавя и допълнителни функции за управление на климатичната система.

Функция Self-diagnosis and Auto-protection
Функция Self-diagnosis and Auto-protection

Климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.

Вградена кондензна помпа
Вградена кондензна помпа

Вградената кондензна помпа може да издигне конденза до максимум 750мм.

Извеждане на конденза от 2 страни
Извеждане на конденза от 2 страни

Дренажната тръба може да бъде изведена от лявата и дясната страна на вътрешното тяло на климатика за лесен и удобен монтаж.

Louver Position Memory - Запаметяване позицията на клапите
Louver Position Memory - Запаметяване позицията на клапите

Позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

Функция Auto Restart
Функция Auto Restart

При временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Wi-Fi управление
Wi-Fi управление

Тази функция на климатик Midea дава възможност за опционално инсталиране на Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Технически характеристики:

Производител

MIDEA

За помещения

от 15 до 20 кв.м

Препоръчителен обем (охлаждане)

39 куб.м

Препоръчителен обем (отопление)

39 куб.м

Отдавана мощност (охлаждане)

1.00 - 3.22 - 2.64 kW

Отдавана мощност (отопление)

0.87 - 3.81 - 4.54 kW

Консумирана мощност (охлаждане)

0.08 - 0.61 - 1.10 kW

Консумирана мощност (отопление)

0.12 - 0.90 - 1.55 kW

Захранващо напрежение

220 - 240 V~ 50 Hz, 1 Ph

Шум (вътрешно тяло)

19 dB

Шум (външно тяло)

55 dB

Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло)

940 x 325 x 193 мм

Размери Ш х В х Д (външно тяло)

800 x 554 x 333 мм

Тегло (вътрешно тяло)

10.7 кг

Тегло (външно тяло)

29.3 кг

Тръбни връзки (течна фаза/газова фаза)

ф 6 мм / ф 10 мм

Температурен диапазон на работа при охлаждане (°C)

от - 15 °C до + 50 °C

Температурен диапазон на работа при отопление (°C)

от - 15 °C до + 24 °C

Хладилен агент

R32

Произход

Китай

Конкретни препратки

За момента няма отзиви от клиенти.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
На върха
Меню
Затвори
Количка
Затвори
Обратно
Профил
Затвори