Инверторен климатик MIDEA AG-18NXD0-I, 18 000 BTU, A++

Инверторен климатик MIDEA AG-18NXD0-I XTREME SAVE LITE, 18 000 BTU, A++

1749,00 лв.
 • Ефективност в режим охлаждане SEER: 7.00 - клас А++
 • Ефективност в режим отопление SCOP: 4.00 - клас А+
 • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 100 куб.м.
 • Препоръчителен капацитет в режим отопление: 90 куб.м.
 • Стандартна гаранция: 36 месеца
Монтаж:
BTU:
 • 18000
Midea:
 • AG
Тип:
 • Инверторни климатици
Клас охлаждане:
 • A++
Клас отопление:
 • A+
Бр.:
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Инверторен климатик MIDEA AG-18NXD0-I XTREME SAVE LITE, 18 000 BTU, A++

Попълнете нужните полета и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Зарежда се ...
Добави в любими

Оценка:

Новата серия климатици от Midea Xtreme Save Lite, която не може да остане нeзабележима поради елегантния си външен вид, предлага множество функционалности, които повишават степента на потребителското преживяване в положителна посока. Машините работят изключително икономично и създават усещане за неповторим уют и комфорт.

ИКОНОМИЧНА РАБОТА

Серията климатизира с намален разход на енергия както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане.

ВГРАДЕН WIFI КОНТРОЛЕР

Интегрираният онлайн контролер позволява да контролирате вашия климатик лесно през мобилно приложение, дори когато не сте у дома.

ЕФЕКТИВНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА

Праховият филтър с висока плътност, заедно с фотокаталитичния филтър неутрализират прах, полени, акари, алергени и други замърсители и поддържат здравословна въздушна среда в помещението.

РАБОТИ ТИХО

Нивата на шум достигат едва 20 dB, което прави машината подходяща за спални помещения и детски стаи, без да нарушава тишината и спокойствието.

ПОЛЕЗНИ ФУНКЦИИ

 • Функция Gear за пълен контрол на работната мощност на компресора. Можете да избирате капацитет на работа на 50%, 75% или 100%, което оказва контролирано влияние върху консумацията на енергия. Функцията е приложима само в режим на охлаждане.
 • Индикация при теч на хладилен агент, което предпазва компресора от по-сериозни повреди. Серията притежава автоматична система за отчитане на възникнали грешки, което предотвратява последващи технически проблеми.
 • Режим Smart Sleep, при който се поддържа здравословна температура за сън. Има възможност да се избират три опции: за деца, за младежи, за възрастни.

iECO режим за свръх ниска консумация 
iECO режим за свръх ниска консумация 

Климатиците на Midea са оборудвани с енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.

Функция High Ambient Cooling
Функция High Ambient Cooling

Използва се за работа на климатика в режим на охлаждане при високи температури на околната среда.

Европейско съответствие
Европейско съответствие

Продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и околната среда и са изпълнени процедурите за оценка на съответствието, които са описани в директивите на европейското законодателство.

Функция Gear 
Функция Gear 

Климатиците Midea Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.

Режим Turbo
Режим Turbo

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в този режим вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Режим Smart Sleep 
Режим Smart Sleep 

При активиране на режим Smart Sleep климатиците на Midea автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode), както и да персонализирате всяка една от тези криви според Вашите лични нужди и предпочитания (DIY Sleep Mode).

Седмичен таймер 
Седмичен таймер 

Изберете кога климатикът Ви трябва да се включи или изключи за всеки ден от седмицата през мобилното приложението на Midea, за да можете да се насладите на приятен и климатизиран въздух, когато се върнете от работа.

Функция Follow Me 
Функция Follow Me 

Дистанционното управление на инверторните климатици е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.

Функция Anti-cold Air 
Функция Anti-cold Air 

Скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

8°C Heating
8°C Heating

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Функция Flash Cooling and Heating
Функция Flash Cooling and Heating

Функцията осигурява мигновена прохлада или отопление, генерирайки силен поток от хладен или топъл въздух за изключително кратко време възоснова на Вашите предпочитания.

Функция Refrigerant Leakage Detect 
Функция Refrigerant Leakage Detect 

Вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Функция Low Ambient Heating
Функция Low Ambient Heating

Използва се за работа на климатика в режим на отопление при ниски температури на околната среда.

High Density филтър
High Density филтър

Филтърът с изключително висока плътност улавя и най-фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.

Фотокаталитичен филтър 
Фотокаталитичен филтър 

Фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.

Smart Diagnosis 
Smart Diagnosis 

Климатиците Midea са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.

Автоматично самопочистване 
Автоматично самопочистване 

Топлообменникът на климатиците Мidea се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.

Антикорозионно покритие на топлообменника на външното тяло.
Антикорозионно покритие на топлообменника на външното тяло.

Изработен със специално златно антикорозионно покритие на топлообменника, което го защитава от различни атмосферни явления.

Технология GA Stepless
Технология GA Stepless

Инверторната технология настройва мощността на компресора и моторите, за да поддържа стабилна температура в помещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа.

Louver Position Memory - Запаметяване позицията на клапите
Louver Position Memory - Запаметяване позицията на клапите

Позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване. 

Функция Auto Restart
Функция Auto Restart

При временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Технически характеристики:

Производител

MIDEA

За помещения

от 30 до 40 кв.м

Препоръчителен обем (охлаждане)

100 куб.м

Препоръчителен обем (отопление)

90 куб.м

Отдавана мощност (охлаждане)

3.39 - 5.27 - 5.85 kW

Отдавана мощност (отопление)

3.10 - 5.56 - 5.85 kW

Консумирана мощност (охлаждане)

0.56 - 1.55 - 2.05 kW

Консумирана мощност (отопление)

0.78 - 1.75 - 2.00 kW

Захранващо напрежение

220 - 240 V~ 50 Hz, 1 Ph

Шум (вътрешно тяло)

22 dB

Шум (външно тяло)

57 dB

Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло)

969 x 320 x 241 мм

Размери Ш х В х Д (външно тяло)

874 х 554 х 330 мм

Тегло (вътрешно тяло)

11.2 кг

Тегло (външно тяло)

33.5 кг

Тръбни връзки (течна фаза/газова фаза)

ф 6 мм / ф 12 мм

Температурен диапазон на работа при охлаждане (°C)

от - 15 °C до + 50 °C

Температурен диапазон на работа при отопление (°C)

от - 20 °C до + 24 °C

Хладилен агент

R32

Произход

Китай

Конкретни препратки

За момента няма отзиви от клиенти.

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
На върха
Меню
Затвори
Количка
Затвори
Обратно
Профил
Затвори