Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен

Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен

395,00 лв.

Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен

Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен е част от най-новото поколение конвектори ADAX, серия NEO. Конвекторът изпъква с модерен и елегантен дизайн. Предлага се в четири различни цвята, което го прави добро решение за различни интериори. Конвекторът e с плосък дизайн и размери - височина само 200 мм., дължина 870 мм. Конвекторите от серия NEO са оборудвани с вграден дигитален програмируем термостат, както и LCD екран. ADAX NEO NL 06 KDT цветен е с мощност 600W. Диапазонът на настройка на температурата е 6 - 30 °С. Конвекторът се отличава с: 

 

7 ГОДИНИ пълна гаранция за конвектор ADAX

- Размери: 200 мм. х 870 мм. х 90 мм.  

- Отопляема площ: 1 - 6 кв.м. 

- Дигитален програмируем термостат 

- Цвят - СИВ, ЧЕРЕН

Мощност:
  • 600 W
Размер:
  • 870x200 mm
Цвят:
Квадратура:
  • 5 - 6 кв.м.
Бр.:
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен

Попълнете нужните полета и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Зарежда се ...
Добави в любими

Оценка:

Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен

Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен е модерен и икономичен отоплителен уред със стилен дизайн и мощност 600W. Предлага се в четири цвята, благодарение на което може да се адаптира към различни интериорни решения. Може да се монтира на стената (чрез скоба) или върху пода (с допълнителни крачета). Подходящ е за всякакъв тип помещения с площ до 6 кв.м. Уредът е икономичен, загрява ефективно и затопля бързо. Не изгаря прах и кислород. Конвекторите от серията NEO притежават вграден дигитален програмируем термостат. Диапазона на настройка на термостата е от 6 - 30 °С. Чрез него може да поддържате комфортна стайна температура 24 часа в денонощие. Намаляването на градусите през нощта например или когато сте навън, води до значителна енергийна икономия и по-ниски сметки за ток. Конвекторът притежава също така и защита срещу прегряване. Характерен е с безшумната си работа и бързото затопляне на помещенията. 

Конвектор ADAX NEO NL 06 KDT цветен с мощност 600W е модерен отоплителен уред с висока топлинна ефективност. Предлага се в цветова гама от четири различни цвята - бял, сив, черен и червен. Уредът притежава стилен, модерен и красив дизайн, който би паснал на всеки интериор. Наличието на LCD дисплей подобрява визията на конвектора и улеснява следенето на градусите. ADAX NEO NL 06 KDT се отличава със своята безшумна работа. Той е безопасен за деца и домашни любимци, тъй като тялото му нагрява до не повече от 55°С.

 Стил, безопаснот и икономичност. Конвекторите ADAX NEO са предназначени за всеки. Благодарение на тяхната универсалност са изключително търсени както за дома и вилата, така и за търговски помещения и офиси.

Технически характеристики:

      -        Производител: Адакс

-        Отопляема площ: 1 - 6 кв.м.

-        Mощност: 600 W

-        Гаранция: 7 години

-        Напрежение: 230V

-        С вграден дигитален програмируем термостат, който се изключва като достигне желаната температура

-        С опция за настройка на температурата по час и дата

-        Със защита от прегряване

-        Със свързващ кабел и щепсел

-      Безшумно отопление

-      С LCD дисплей, който показва температурата на работа

-      Автоматична термозащита

Конкретни препратки

За момента няма отзиви от клиенти.

Свързани продуктиРъчно подбрани нови от най-добрия дизайнер

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
На върха
Меню
Затвори
Количка
Затвори
Обратно
Профил
Затвори