Конвектор ADAX NEO NH 06 KWT

Конвектор ADAX NEO NP 06 DT

299,00 лв.

Конвектор ADAX NEO NH 06 KWT

Конвектор ADAX NEO NH 06 KWT е влагозащитен конвектор с дигитален термостат подходящ за бани и мокри помещения. Конвектор ADAX NEO NH 06 KWT е с мощност 600W. Подходящ е за помещения с големина до 6 кв.м. Конвекторите ADAX серия NEO KWT имат защита срещу пръски и влага клас IP24. Това ги прави идеални за използване в бани и мокри помещения. Конвектор ADAX NEO NH 06 KWT има автоматична термозащита срещу прегряване. Монтира се за стената (чрез скоби) или върху пода (с допълнителни крачета). Конвекторът се отличава с:

 

7 ГОДИНИ пълна гаранция за конвектор ADAX

- Размери: 330 мм. х 635 мм. х 87 мм

- Отопляема площ: 1 - 6 кв.м.

- Дигитален термостат 
- Автоматична термозащита

- Влагозащита клас IP24

Мощност:
  • 600 W
Размер:
  • 330 x 635 mm.
Квадратура:
  • 1 - 6 кв.м.
Бр.:
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Конвектор ADAX NEO NP 06 DT

Попълнете нужните полета и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Зарежда се ...
Добави в любими

Оценка:

Конвектор ADAX NEO NH 06 DT 

Конвектор ADAX NEO NH 06 DT е ефективен отоплителен уред подходящ за бани и мокри помещения. Уредът е с мощност 600W. Предлага се в бял цвят. Отличава се с компактните си размери височина 330мм. и дължина 635мм. Конвекторът притежава клас за защита срещу пръски и влага IP24. Намира приложение в мокри помещения и бани. Подходящ е за помещения с площ до 6 кв.м. Може да се монтира на стената (чрез скоба) или върху пода (с допълнителни крачета). 

Конвектор ADAX NEO NH 06 DT е оборудван с дигитален термостат. Чрез него може да поддържате комфортна стайна температура 24 часа в денонощие. Имате възможност за настройване на отоплението за дните от седмицата по ваше желание. Тази опция води до висока енергийна ефективност и икономия на енергията до 25%. Уредът от серия NEO DT има автоматична термозащита, която го предпазва от прегряване. Към спецификациите на уреда може да добавим и функцията против замръзване. 

 

Конвектор ADAX NEO NH 06 DT е влагозащитен отоплителен уред предназначен за бани и мокри помещения. Конвекторът с мощност 600W и дигитален термостат се отличава с висока топлинна ефективност. Уредът не изгаря прах и кислород. Доставя се със свързващ кабел и щепсел. Диапазона на контрол на температурата е от 6 - 35 °С. Височината на уредите от серия NEO DT е 330 мм.Технически характеристики:

 

-        Производител: Адакс

-        Отопляема площ: 1 - 6 кв.м.

-        Mощност: 600 W

-        Гаранция: 7 години

-        Напрежение: 230V

-        С дигитален термостат

-        С опция за настройка на температурата по час и дата

-        Със защита от прегряване

-        Със защита клас IP24

-     Предлага се в бял цвят

Конкретни препратки

За момента няма отзиви от клиенти.

Свързани продуктиРъчно подбрани нови от най-добрия дизайнер

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
На върха
Меню
Затвори
Количка
Затвори
Обратно
Профил
Затвори