Конвектор ADAX GLAMOX TLO 03

Конвектор ADAX GLAMOX TLO 03

399,00 лв.

Конвектор ADAX GLAMOX TLO 03

Норвежкият ADAX GLAMOX TLO 03 е модерен и икономичен конвектор с мощност 250W. Конвектор ADAX GLAMOX TLO 03 е с височина 180 мм. и дължина 484 мм. Конвекторите от серия GLAMOX се характеризират с извитата си и аеродинамична форма. Благодарение на нея, топлия въздух който излиза от уредите се насочва в средта на помещението, а не на горе към тавана. ADAX GLAMOX TLO 03 е оборудван с дигитален програмируем термостат, който поддържа желаната температура в помещението. Диапазонът на настройка на температурата е 6 - 30 °С. Конвекторът се отличава с:

7 ГОДИНИ пълна гаранция за конвектор ADAX

- Размери: 180 мм. х 484 мм. х 84 мм.

- Отопляема площ: 1 - 3 кв.м.

- Дигитален програмируем термостат

- Диапазон на настройка на температурата от 6 - 30 °С

Мощност:
  • 250 W
Размер:
  • 484x180 mm
Цвят:
Квадратура:
  • 1 - 3 кв.м.
Бр.:
Бърза поръчка

Бърза поръчка

Конвектор ADAX GLAMOX TLO 03

Попълнете нужните полета и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Зарежда се ...
Добави в любими

Оценка:

Конвектор ADAX GLAMOR TLO 03

Конвектор ADAX GLAMOX TLO 03 с компактни размери, дигитален програмируем термостат и мощност 250W. Уредът е икономичен, загрява ефективно и затопля бързо. Не изгаря прах и кислород. Подходящ е за помещения с големина до 3 кв.м. Отличава се с модерен дизайн и компактни размери. Лесно се монтира, като има две опции за монтаж. Да бъде монтиран върху стена или поставен върху пода на крачета. Конвекторът притежава защита срещу прегряване. Характерен е с безшумната си работа и бързото затопляне на помещенията. Конвекторите от серията GLAMOR са оборудване с кабел и щепсел за свързване към електричеството.

 

Конвектор ADAX GLAMOX TLO 03 с мощност 250W е модерен отоплителен уред с висока топлинна ефективност. Уредът е снабден с нагревателни елементи от алуминиева сплав с голяма топлопроводимост. Благодарение на това получаваме бързо и екологично отопление на помещенията. Диапазонът на настройка на термостата е 6 - 30 °С. GLAMOX TLO 03 се отличава с компактните си размери - висок е само 18 см. Благодарение на модерната си визия, уредът лесно се адаптира към всякакви помещения. 

 

Стил, безопаснот и икономичност. Това са основните характеристики на уредите ADAX от серия GLAMOX. Безопасността на уредите се осигурява от ниската температура на тялото, както и от защитата от прегряване. Те са перфектно решение за детска стая, поради липсата на прахови емисии и газове. Работата на конвектора е напълно безшумна, тъй като уредът не използва вентилатор. ADAX GLAMOX TLO 03 е едно чудесно решение за Вашият дом или офис.Технически характеристики:

 

-        Производител: Адакс

-        Отопляема площ: 1 - 3 кв.м.

-        Mощност: 250 W

-        Гаранция: 7 години

-        Напрежение: 230V

-        С дигитален програмируем термостат

-        Със защита от прегряване

-        Със свързващ кабел и щепсел

-        С нагревателни елементи от специална алуминиева сплав

-     Безшумно отопление

-     Тънък и аеродинамичен дизайн

Конкретни препратки

За момента няма отзиви от клиенти.

Свързани продуктиРъчно подбрани нови от най-добрия дизайнер

chat Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.
На върха
Меню
Затвори
Количка
Затвори
Обратно
Профил
Затвори